top of page

Foto: 5 x Bondage klystýr

Spoutání během aplikace klystýru je určitě dobrý nápad. Co kdyby si to neposlušná slečna rozmyslela ve chvíli kdy by jí voda začala trošku tlačit v zadečku, ale v nádobce by ještě nějaká zbývala...


Na první fotografii je použit malý polštářek díky kterému jednak slečnu nebude tlačit napouštějící se bříško a zadruhé má díky němu vystrčený zadeček. Nohy má spoutány delším řetězem, spíše aby neutekla, ruce za zády jí zabraňují klást odpor.


Na druhé fotce je použit závěs na nohy, který zabezpečuje, že je bude mít dívka zvednuté nad hlavu, ruce jsou jí ale prozatím ponechány nesvázané, zřejmě je disciplinovaná.


Na třetí fotce je opět použit polštářek a pouta na ruce za zády.


Drsnější forma spoutání je na dvou zbývajících obrázcích. Tyto slečny již skutečně nemají jakoukoli šanci klást odpor. Slečna na trestné koze má pevně svázané nohy a ruce pod kozou, navíc má v puse roubík, aby si nemohla stěžovat. Druhá slečna s červeným zadečkem je pevně svázaná ke kříži. Pozice ve stoje je pro klystýr velmi nepříjemná a tlak, který dívka cítí musí být opravdu velký...


Nezapomeňte: Vždy rozumně, dobrovolně, bezpečně. Obvzláště u klystýru, který je potenciálně rizikovou praktikou je komunikce důležitá. Předem smluvená STOPka (při použití roubíku jiný druh signálu např. zvonekeček), důsledné sledování chování submisiva (změna barvy tváře, pot, třes), to vše přispívá k bezpečnému BDSM.







bottom of page