top of page

Pás cudnosti

Cítím se s ním více jako žena. Rozkoš posouvá do celého těla, podbříška. Když není vzrušení koncentrované jen v mužském penise, přesune se jako horká vlna po celém těle. Cítím motýlky v podbříšku. Cítím každou buňku ve svém těle. Nejsem nadržený ztopořený samec. Jsem vzrušená Žena.


Pás cudnosti mě léta míjel. Považovala jsem ho za něco, co mě nezajímá, nepřitahuje ani nevzrušuje. Pak jsem si ho objednala. Vyzkoušela. Vyzkoušela jsem čtyři různé tipy, abych věděla který mi sedí. Nejvíce to byl klasický CB 6000.

Na klasických eshopech za pěknou pálku peněz. Z číny v asi stejné kvalitě a určitě stejném designu i provedení do 400,- Kč.

Pás cudnosti se nasazuje na neztopořený penis. Takže vzrušení pryč, vnitřek potřít lubrikačním gelem, nasasadit. K pásu dostanete různě velké objímky na šourek, které pás drží na místě a různě dlouhé podložky, kterými se vymezuje vzdálenost podložky od pásu. Chce to vyzkoušet. Stejně jako velikost pásu cudnosti. Mě seděl menší. Objímka šourku nesmí být moc těsná, omezovali byste průtok krve a to není zdravé a po delší době je to i velmi nebezpečné.

Pás cudnosti se zamyka přiloženým kovovým zámečkem s klíčkem. Ten dáte svému Pánovi. Když jste sami a zámeček se zasekne nebo klíček nenajdete máte problém. Budete muset zajet do bauhausu a koupit pořádné kleště. A zažijete nepříjemný adrenalín. Proto mám raději plastové zámečky – plomby, nádherně označené ponižujícím kódem. Jsem jako věc k pronájmu. Zámeček se zacvakne a nejde otevřít bez nůžek. Elegantní a bezpečné, tak to mám ráda. Prodává se v bílé nebo černé barvě a koupíte ho na eBay nebo čínských tržištích za pár desítek korun celé balení.


A jaký je to pocit, když si pás cudnosti nasadím? Hned cítím tu teplou vlnu v podbříšku z pocitu bezmoci, studu, odevzdání se. Teď jsem změnená. Už nejsem muž.

Když na mě příjde neovládnutelná vlna vzrušení, můj penis se nemá kam zvětšit a pás cudnosti ho dokonale zadrží. Není to bolestivé ani nějak vyjímečně nepříjemné. Vzrušení se rozleje v těle jinam.


Já pás cudnosti nenosím 24/7, ale jen na hru. Nejdelší dobu jsem ho měla pár hodin. Není to nepříjemné, ale víte, že tam něco máte. Osobně bych s tím normálně žít nechtěla. Nežiju jen sexem. Jsou lidé, kteří pás cudnosti nosí dlouhodobě, týdny, měsíce. Je to nezdravé a nehygienické. Pokud zvolíte správnou velikost kroužku pár hodin vám rozhodně nijak neublíží. Delší doba v řádech dnů, týdnu, tady bych měla pochybnosti.

Krátkodobě lze provést hygienu bez problémů.

Vyzkoušela jsem více typů. Pásy vyrobené z měkké gumy mi nesedí. Příliž velké taky ne. Existují i dražší kovové typy, klícky, kožené. Barevné.

U své levnější repliky originální CB 6000 mi několikrát praskla plastová objímka šourku. Prostě únava materiálu, křehnutí plastu. Není to nebezpečené a vzhledem k rozdílu mezi cenou originálu a “kopie” se vyplatí objednat si další. Netuším zda to dělají i originální CB 6000, zda jsou například vyrobené z kvalitnějšího plastu. Dost o tom pochybuji, ale vyzkoušené to nemám.

Většinu svých her již hraju s pásem cudnosti. Můj prožitek je mnohem ženštější. Více rozložený po celém těle a méně soustředěný mezi nohy. Nemožnost vyvrcholit je krásným bonusem, který hru posouvá do nekonečna.

Miluji pocit, když si stahuji kalhotky a unáším se fantasií, že se na mě díváš. Pod nimi jsem zamčená a ty máš klíč. Bezmoc stoupá. Když mi dáváš klystýr a já ležím na vyšetřovacím křesle od pasu dolů nahá, s nafouknutou cévkou v dokonale roztažené prdelce, cítím rostoucí tlak v bříšku a jsem zamčená, v té chvíli, jsem jen Tvoje.


bottom of page