top of page

Brutálně zklystýrovaná

Ve vykachlíkované, chladně průmyslové místnosti. Zcela nahá, opuštěná, bezbranná. Jeden klystýr střídá druhý a vodu ze své prdelky musím vždy vypustit přímo před Mužem. Klečím na židli, voda tryská proudem z mé černé dírky. Chvěji se, dílem zimou, z mého nahého a mokrého těla, vzrušením, bezmocí, strachem, rozrušením. 

Muž vždy beze slova přistoupí, zasune hadici do mé nahaté prdelky a následuje další pumpování vody. Bříško se nafukuje a tlak roste. Nemůžu to vydržet a tak tělem ucuknu a rychle si rukou vytáhnu hadici ze zadečku.

Muž se na mě bleskově vrhá. Plnou silou, jako zvíře. Těžké. Než stačím plně zareagovat, svazuje mi nejprve ruce, pak i nohy, v poloze rozkročmo na židli, opěradlem k čelu mého těla, zadkem pořádně vyšpuleným. Stříbrná páska přes ústa. A pak i oči. Cloumám sebou a z prdelky stříká další voda.

Pak ucítím jak mi něco zasunuje do zadečku. Je to velké a nejde to. Instinktivně jej svírám, bráním se. Kdybych mohla vidět, což nevím, zda by byla lepší varianta, viděla bych, jak mi do mého nebohého análku cpe půl palcovou zahradní hadici. Prsty dírečku roztahuje a druhou rukou krouživými pohyby pomalu zasunuje zahradní hadici hlouběji. Jakmile je v zadečku asi pět centimetrů hluboko, omotová jí stříbrnou páskou a zajišťuje k mému zadku. A pak nastává mé peklo. Peklo, které jsem si vykoledovala sama, svoji klasickou neposlušností. Hadici napojuje na kohoutek a pak jim pomalu otáčí. 

Muž mi s očí sundává pásku, abych se pokochala připravenou scénkou. Vyděšeně hledím na asi pět metrů dlouhou hadici stočenou po podlaze, vedoucí z kohoutku k mé nebohé prcině. A tuším správně. Hadice je prozatím prázdná, plná vzduchu. A ten teď mohutně bublá do mé maminovské macaté prdele. Tak teď teprve doopravdy lituji!

Hadice se zaplňuje vodou a bříško mi začíná plnit po vzduchu studená voda. Bříškq se zmocňují křeče. Do očí se mi hrnou slzy. Strašlivě rychle se nafukuji, prsty křečovitě svírám opěradlo židle a upěnlivě funím do pásky, která nedovolí ani hlásku. Ale, stejně by to bylo jedno. Jsme v opuštěné továrně. Nikdo nikde, pekelně daleko. Nemám se na koho obrátit. Koho prosit o pomoc.

Muž vypíná kohoutek. Do ruky bere nožní šlapací pumpičku, jakou se nafukují gumové hračky, míče nebo nafukovací matračky. Rychle mi vytahuje hadici ze zadničky a bleskově, než stačí vytéct úlevný proud vody mi do zadku zasunuje tlustou hadici vedoucí k pumpě.

Položí jí na zem a pomalu na ní šlápne. V celém bříšku se ozve hlasité zabublání. Pak druhé. A další. A další. Už budu hodná! Jen Tvá! Už nikdy neucuknu! Slibuji! Jen Tvá… Tvá…




Nikdy nepoužívejte pro provádění klystýru vodu připojením přímo k vodovodnímu kohoutku. Vysoký tlak a nekontrolovatelné množství vody, stejně jako nekontrolovatelná teplota i kvalita vody může způsobit velmi vážná, až smrtelná zranění. Popsaný text je ryze fantasií. Bezpečně se klystýr aplikuje vždy s nádobky s předem daným objemem vody. 


Tento text je pouhou erotickou fantasií. Nikdy jsme jí neprožila a ani prožít nechci. Popisované praktiky jako je nedobrovolné omezování svobody, sexuální styk a podobně jsou pouhou fantazií a nepatří do světa BDSM. Pro všechny BDSM praktiky vždy platí: Dobrovolně, rozumně, bezpečně! Se souhlasem a dohodou mezi všemi účastníky. Vždy se domluvte na ukončovací frázi STOPCE.

bottom of page