top of page

Jedna hvězdička

Dneska jsem narazila na velmi špatné, jedno hvězdičkové hodnocení jednoho místa od nějakého chlápka. A tenhle chlápek dával nepříjemná hodnocení docela často. A tak jsem si ho, nepříjemného a špatně hodnotícího představila.


A ta představa mě překvapivě vzrušila v kontextu mě, neposlušné maminy. Jak by ohodnotil mě?


A hned na to mě napadla takové "roleplay" (ne nutně musí být aktér vyloženě nerudný a špatně hodnotící :-). Jednouchá, svižná scénka bez závazků. Zkrátka, někdy je méně více a z méně může být často více.


A tohle mi přišlo jako taková vlastně hezká seznamovací scénka.


Já: Fakt neposlušná trans mamina

Ty: Nerudný starší a věčně nespokojený chlápek

Místo: Hotelový pokoj

Čas: půl hodiny


Čekat na tebe budu v sexy šatech, lodičkách, kalhotkách a punčochách. Samozřejmě latex maska, silikonová nasazovací prsa, paruka, průhledný a zamčený pás cudnosti.


Klepeš na dveře. Vystrašená, rozklepaná a pořádně nervózní otvírám.


"Myslel jsme že před dveřmi vystojím dolík" vybafneš na mě doslova velmi nepříjemným tónem.


"Přehni se přes postel, vyšpul dupu a stáhni kalhotky, já si umeju ruce a hned jsme u tebe, ať to máme z krku!"


Rozhlížíš se rychle po prostoru, ještě mi stáčíš pokynout k posteli a pak odcházíš do koupelny.


Rychle se položím v kleče, trupem opřená o hradu postele a rozklepanýma rukama si stahuji kalhotky. Jsem neskutečné vzrušená. Neskutečně nervózní. A neskutečně se stydím. Nad zadek si položím vařečku. Čekám.


Asi po třech nekonečných minutách, kdy se mi zdá, že se snad čas opravdu zastavil vycházíš z koupelny. Slyším tvé kroky na měkkém koberci jak se blíží k mé vyšpulené prdelce. Zastavuješ se nad ní.


"To se mi snad jenom zdá!" zvoláš rozzuřeně.


"Okamžitě ty nohy roztáhni víc od sebe!"


Poslechnu a rychle oddálím od sebe kolena.


"To myslíš vážně? Tu tlustou prdel? To mi chceš tvrdit, že jsi sexy? To je zas den. A ten černý anál, to je co? Bělící krém ti neříká asi nic?!"


Natahuješ se po prvním ze pěti nástrojů k výprasku, který jsem pro tebe připravila na postel: Kožené paddle, plastová plácačka, kožený pásek, dřevěná vařečka a rákoska. A samozřejmě, pogumovaná dřevěná vařečka na mé prdelce.



"Vylez na tu postel!" pokyneš mi stejně nepříjemným hlasem.


Nahatá a se narovnávám a zřetelně cítím jak se mi podlamují kolena. Klekám si na všechny čtyři na měkkou postel.


"Hrudník dolů a vyšpul tu tlustou prdel!"


Pokládám se na nasazovací silikonová prsa. Moje macatá prdelka se hrdě vyšpulí a cítím tvůj pohled na nejintimnější místečko mého těla. Dírečku mezi hýždi.


Do ruky bereš kožené paddle a napřahuješ se. Skoro ani nedýchám v očekávání první rány.


"Hnusná tlustá prdel a pneumatika na břichu. Tohle mi fakt stálo za to!" poslední slovo skoro vykřikneš a na mojí prdelku dopadá první rána. Ostrá. Rychlá. Než stačím vzdychnout dopadá další a hned za ní další.


"Místo hezký holky mám tady tohle!" říkáš zlostně a na mojí prdelku dopadá jedna rána za druhou. Paddle střídá dřevěná vařecha s gumovým koncem a hned po ní plastová plácačka. Oběma dostanu 40 ostrých ran.


Tak takhle vypadá výprask od chlapa. Je jiný, než self-spanking. Prdelka pálí. Klepu se. Vzrušením a studem. Nevím, co je silnější.


Poprvé od chvíle, odkdy jsi přišel přerušuji ticho. Chce to velké odhodlání úmyslně vysokým hlasem něco vyslovit. Odhodlávám se k tomu a s obrovským sebezapřením špitám:


"Prosím vás pane" začínám zřetelně se chvějícím hlasem, jehož zvuk v pokoji mě vyděsí ještě více. Vidím celou tu scénku očima přihlížejícího. Já, nahatá, s červeným zadkem, klečící před cizím chlápkem, kterého jsem před tím nikdy neviděla. S nasazenými prsy, pásem cudnosti, punčochami, maskou, parukou.


Vím, že musím. Rozhodla jsme se! Děje se to, tohle je realita a já jí čelím!


"Prosím, chtěla jsem vás poprosit, jestli byste mi ještě neudělal klystýr a nevypláchl mi moji tlustou prdel a pak mě ještě pořádně sešvihejte moji prdel tím koženým páskem!"


A je to venku. Vysloveno. Scénka pokračuje dle úmluvy. Každý hraje svoji roli. Bereš do ruky připravený klystýrový balónek s teplou lehce mýdlovou vodou a chvilku přemýšlíš.


"Tohle nepůjde. Na tak tlustou prdel se přece nedá balónek sakra použít! Musím tě vypláchnout irigátorem. Blbá práce s takovou prdelí!"


Připravila jsme jej. Stojí na přenosném stojanu v rohu místnosti. Sáček naplněný dvěma litry teplé mydlinkové vody s dlouhou hadici zakončenou kovovým análním kolíkem s dírkou.


"Tak na co čekáš! Dones ten irigátor ty děvko!"


Poprvé vyslovíš to hrubé slovo. Je pro mě jako afrodisiakum. Droga, které ještě více rozpumpuje adrenalin v mém těle.


Nahatá vstávám a potupně beru do ruky stojan s těžkým vakem naplněným vodou. Začnu s ním couvat.


"Otoč se ke mně a přines to normálně!"


Poslechnu. S irigátorem teď před tebou stojím svléknutá s nasazeným pásem cudnosti.

Měříš si mě pohledem. Klopím zrak. Jako bych se na etebe, toho cizího muže nedokázala podívat.


Přináším irigátor k posteli.


"Dej ruce za hlavu!" Uposlechnu.


"Ten kašpárek co tam visí to je co? To myslíš vážně tady zvát chlapa s tímhle? Myslíš že se to někomu bude líbit? Klekni si zas na postel a vyšpul tu prdel ty tlustá krávo!"


Další vlna adrenalinu. Klekám si. Skláníš se k mému roztaženému klínu.


"Prcni přede mnou a hned!"


Nic nedělám. I kdybych si mohla prcnout, neudělal bych to. Nepřekonala bych ten stud.


Bereš do ruky klystýrový balónek s mýdlovou vodou, a celý jeho objem vystříkáš do vaku irigátoru. Hladina v něm se bohatě zpění.


"Takže teda nic? Neprcneš jo?"


Opatrně mi jeho násadu přikládáš k análku a vsuneš jej asi dva centimetry dovnitř. Druhou ruku pokládáš na půlečku zadnice. Poprvé cítím ten podivný cizí dotyk. Teplý. Lidský. Něčím podivně spřízněný v téhle naší krásně perverzní hře.


Jemně začneš balónek stlačovat. V prdelce to zabulbá a začne do ní pomalu proudit vzduch. Je podivný, že nic neříkáš. Od chvíle, kdy jsem nahlas promluvila. To tvé mlčení je nepříjemné. Natlačíš do mě asi polovinu jeho objemu a poté jej vytáhneš.


"Prcni si hned!" okřikneš mě a bereš při tom do ruky s výhružným gestem kožený pásek.


Nemůžu. Stud je silnější. A já si za něj vysloužím čtyřicet ran páskem na holou.


Opět mi přikládáš balónek k prcině a dostávám opět polovinu jeho objemu do bříška.


"Budu tě přifukovat dokud mi tu neprcneš, abys to chápala a mezitím vždycky seřežeme tu tvoji prdel...!"


Vytahuješ balónek. Zatlačím a z prdelky zasyčí vzduch.


"Ještě, slyšíš? Znova říkám! Hned prcni nebo tě napumpuju jako těhulu!"


Do ruky bereš paddle a dostávám třicet svižných ran.


Vím. Tuším. Pokračuješ ve scénáři. Ale teď, na živo, je to co jsme napsala a roli, kterou jsem nám přisoudila mnohem podivnější.




"Namaž si tu prdel, nechce se mi tam sahat!" podáváš mi lubrikační gel.


Jakmile si vetřu chladivý gel do dírky, přikládáš mi kovový anální kolík připojený k hadici a pomalu a soustředěně jej zavádíš. Můj análek jej pohltí až po rozšířenou základnu.


Hned na to otáčíš regulátorem. Do bříška se nahrne teplá voda.


"Napumpujem ti břicho, abys byla jako těhule, pak ti ještě pořádně seřežu tu tlustou prdel a konečně půjdu. Už jsem teda viděl hezčí transky než toto. Katastrofa ta tlustá prdel!"


Polovina vody je upotřebena. Tlak v bříšku roste. Nedokážu se na tebe podívat, ale cítím tvůj pohled na mém poníženém těle.


"Tak řekni to, na co čekáš? Bude to?" obracíš se na mě podrážděným hlasem.


"Prosím pane..." špitám, zatímco mi do bříška teče další a další voda.


"...za to že mám nevychovanou prdel a neprcla jsme si před vámi vás prosím o další tvrdý výprask mé tlusté prdele, slibuju že už to neudělám..."


Voda je upotřebena. Bříško nafouknuté. Prdelka pálí a je sytě červená.


Díváš se na mě.


"Příště uděláme vyšetření prdele a šourku".


Otáčíš se. Žádné další slovo už nezazní. Dveře se zavírají. Ticho. Uvidím tě ještě? Omámená vstávám z postele a rychle odcházím na toelatu.


Příště...



bottom of page