top of page

Zemní plyn - fantasie

Fantasie a její realizace.


Moje Karolína Original video z realizace fantasie najdeš tady


Fantasii si přečti níže...


Stojím v kalhotkách a košilce před TÍM strojem. Hadičky, hadice, ventily, nějaké krabičky, drátky. Zkonstruoval jsi jej pro mě.

Klíčem s chvějící se rukou připojuji tlakovou hadici na kohoutek přivádějící do dílny zemní plyn. Mám z těchto věcí respekt a tak důkladně kontroluji utažení.


Přesně podle instrukcí, které jsi mi na papír napsal. Otočit hlavní uzávěr plynu na stěně. Ozve se jemné a kraťoučké zasyčení.


Zkoumám ovládací panel. Moc složitý není. Šest přepínačů a jeden otočný volič. Na tabulce, kterou jsi mi k stroji dal je jen zevrubný popis. Mohl jsi být přesnější!


Zemní plyn. Zapínám. Saponátový čistič. Zapínám. Odmašťovací pěna, nechávám vypnuté. Tlak plynu v barech, nastavuji nejnižší na 0,1.


Elektrošoky. Chvilku přemýšlím a pak zapnu. Hned se mi do těla pumpuje adrenalin! Blokování auto. Co tohle je? Sakra! proč jsi mi nedal více informací. Chvilku nad tlačítkem přemýšlím. Ale nenapadá mě naprosto nic. Nechávám jej vypnuté. Režim SP. Zase nic! Raději tedy taky nezapínám.


Mačkám start. V útrobách stroje to zacvaká a ozve se jemné ševelení ventilátoru a nějaká série bzučení. Podle pokynů se systém spustí jakmile zapnu pouta.


Stahu kalhotky. Vysvlékám košilku. Usedám do křesla. Kotníky. Stehna. Lýtka. Pánevní pás, hrudní pás. Srdce buší. Kuličkový roubík a přes něj páska. Do prdelky dvojitá nafukovací cévka. Namísto ručního balónku, který ji nafukuje je ale připojena další hadičkou ke stroji. měla by se nafouknout automaticky. Fantastická vychytávka, miluji tvůj stroj!

Na obě strany vnějšího balónku, který mi trčí z prcky přilepuji dvě ploché elektrody, tak že každá je umístěna na jedné straně mezírky mezi hýždi a zároveň se dotýkají okrajů análku.


Vše dvakrát kontroluji ať na něco nezapomenu. A pak přemýšlím. Ano nebo ne? Zkusím to? Překročím hranici strachu? Budu opravdu experimentátor? Nebo tě a sebe zklamu tím, že vycouvám.


Cvak. Zacvakuji pouta možná rychleji než přemýšlím. Kovová pouta jsou k sobě připnuta třemi elektromagnetickými zámky kabelem připojenými ke stroji. V návodu bylo, že dva zámky odemyká sám stroj a automaticky se také odemknou v případě poruchy stroje nebo výpadku napájení. Třetí zámek je na časovač a měl by se odemknout nezávisle na stroji za hodinu. Sama jsme na něm čas nastavila.


Do ticha přerušovaného jen šustěním ventilátoru stroje projedou ty typické kovové zvuky zacvakujcích se pout. Ukončení svobodné vůle. Nic se neděje. Minutu jen tak sedím.Udělal jsem něco špatně? Chybně? Dvě minuty a moje obava že to celé nefunguje jak má roste. Pak se zvuky stroje mění. Lupání, praskání. Vrčení. A balónky cévky se jemně nafukují. Cítím jak mírně roste tlak balónku v prdelce. Tělem projede vlna vzrušení. Páska, kterou jsme si dle tvých instrukcí přelepila nad penisem jej však drží dole a tak můj nebohý klacek jen trčí dopředu, namísto aby se hrdě vzpřímil.


Sedím. Čekám. Co jiného mi zbývá. Zase se nic neděje. Nikde nemám čas. Uplynuly tak tři minuty.


Hlas. Ženský. Syntetizátorový, ale s překvapivě hezkou češtinou. Skvělá vychytávka!


"Karolíno. Vítá tě systém klysmatronic gas. Nyní jsme připraveni zahájit mytí tvé prdele. Nastavení je: Mycí saponát, zemní plyn, režim extrémně tlustá prdel. Postupně budeme provádět mytí tvé zadnice saponátem, který bude ohřán na nastavenou teplotu čtyřicet pět stupňů a obsahuje vodu, prostředek na nádobí, prací prášek na barevné prádlo, prostředek do myčky na nádobí a desinfekční sprej proti vodnímu kameni. Současně bude tvoje prdel tlakována zemní plynem. Zemní plyn má celkem čtyři hlavní složky a těmi jsou methan, ethan, propan a butan. Bublinky zemního plynu podpoří očistý efekt. Procedůra bude za malou chvíli zahájena"


Cože? Celé tělo strne v hrůze! Složení saponátu? Prací prášek? Prostředek do myčky?


Ve stoji ta opět zalupá. Zabzučí. Tohle nechci! Cvak. Zvonek. Výstražný alarm. Zasyčení.

Zacloumám pouty.


"Prosím pozor! Zaznamenán vysoký tlak v prdeli. Pokus o prcnutí. Režim autonomního řízení není blokován. Pokud chcete přepnout zpět na nastavený režim, zapněte tlačítko režim blokování auto a zapněte režim espé do jedné minuty. V opačném případě dojde k rekonfiguraci systému!" Alarm. Cože? Co se to děje? Jak mám něco změnit, když jsem spoutaná? Jaký to dává smysl?


Jaký režim? Srdce buší. Rychle dýchám. Musím se uklidnit a a vymyslet plán. Mysli!


"Prosím pozor. Systém přechází do zvláštního režimu. Byl zaznamenán pokus o prcnutí. Protože nebylo zapnuto blokování zvláštního režimu budou provedeny následující úpravy.

Limit tlaku plynu bude zvýšen na dva bary. Pokud bude opět zaznamenán vysoký tlak v prdeli při pokusu o prcnutí bude tlak zvýšen na tři bary a bude provedeno vstřikování odmašťovací pěny na trouby. Protože byl vypnut režim standardní prdele bude prováděno mytí čistícím saponátem s objemem dva litry."


Cvak. Zasyčení. Cuknu sebou. Je to tady! Do prdelky mi začíná produit plyn. Cítím to. Nafukovací balónky cévky se sami od sebe přifukují a cítím jak mi vnitřní balónek v prdelce pořádně vyrostl a tlačí.


Rychleji než jsem čekala mám podivný pocit plného bříška. Skoro jako bych cítili, že se mi na něm napíná pokožka. Cvak. Do průhledné hadice se začíná hrnout pěnivý saponát. Jedna bublina střídá druhou a vše se tlačí do mé nebohé prcinky!


Co se to stalo? Jaký zvláštní režim? Bříško! Nafukuje se! Musím se uklidnit. Napnu celé tělo a zouším zda pouta nepovolí. Zatlačím. Třeba cévka vypadne a problém bude vyřešený?


Alarm. Opět syntetizátorový hlas. "Bylo zaznamenáno prcnutí. Únik plynu ze zadnice!"


Cože? Tohle je nesmysl. Žádné prcnutí, ani únik plynu. Cévka dokonale těsní. Kéž by!


"Chyba! Systém nemůže provádět tlakování z důvodu netěsnosti a úniku plynu ze zadnice. Pravděpodobně příliš velká prdel a příliš roztažený anál. Bude zapnuta kompenzace tlaku.!


Opět se mi přifukuje balónek v análu a tentokrát už to začíná bolet! Strašně tlačí uvnitř i vně.


"Nyní budou zapnuty elektrošoky análu, aby došlo k jeho stažení a utěsnění. Zároveň zvýšíme tlak plynu na čtyři bary. Zahajujeme vztřikování pětiset mililitrů odmašťovací pěny na trouby!"


Hadice se okamžitě zaplní bílou hustou pěnou mezi kterou se hrnou velké bubliny plynu. Okamžitě cítím obrovský tlak v prdelce. Bříško roste. V té chvíli projede análkem obrovská bolest. Elektřina! Nekontrolovaně jej svírám a uvolňuji a rozklepnou se mi moje macaté půlečky. Rozpláču se. Slzy tečou po silikonové masce. Penis už mám neboze schlíplí a scvrkle visí dolů. Bříško je jak od těhulky. Kéž by unikla jenom kapka.


Cvak. Stroj se vypíná. Zabzučení. Pouta se odemykají. Zběsile rychle se odvazuji. Jediné po čem toužím je toaleta...


Moje Karolína Original video z realizace fantasie najdeš tady



Varování: Toto je pouze fantasie! Aplikace čehokoli jiného než čisté vody a vzudchu do střev povede k ohrožení života. Tekutinu i plyn je nutné aplikovat vždy s minimálním tlakem. Uvedený text je pouze fantasií, kterou nechci reálně prožít. Zdraví na prvním místě! Zásady bezpečné aplikace klystýru najdete zde...


bottom of page