top of page

Tři přání

Jednoduchá scénka. Bez závazků. Anonymně. Svlékám se úplně do naha. Klekám na velkou pohovku tichého hotelového pokoje. Mimo sezónu a uprostřed týdne jsou ostatní pokoje prázdné. Slyším tiché hučení radiátoru.


Je odpoledne. Tiše se třesu. Nezabouchnutými dveřmi do předsíňky hotelového pokoje někdo vchází. Ten. kterému jsme včera poslal jednoduchou zprávu. Hotel. Čas. Číslo pokoje.


Oba víme přesně co se má stát. Na očích mám škrabošku. Neuvidím ho. Odejde nepoznaný, stejně jako přichází. V kleče špulím nahatou chvějící se prdelku.


O co jsme ho v emailu prosila? Tvrdý, nekompromisní výprask koženým páskem. Pokračovat až bude moje prdelka sytě červená. Pokračovat až se budu chvět studem, ponížením, bezmocí.


Dopadá první rána. Tichým pokojem zasviští hlasitý zvuch plácnutí kůže na můj macatý zadeček. První rána je tvrdší než jsme čekala a bolí víc. Druhá. Třetí. Plesk! Půlečky se mi chvějou dříve, než jsem čekala. Pevně svírám zaťaté pěsti a držím zuby pevně semknuté, abych nevykřikla.


Pálí to. Hoří. Bolí. Asi mám slzy v očích. Bere mě za ruku a jemně vede k tomu, abych vtsla. Vím co mám udělat. Druhý bod. Uspokojovat ústy.


Poklekám a cítím jemnou vůni pánského toaletní vody. A pak chuť jahodového kondomu. Beru něžně do úst velký a horký ztopořený penis. Prdelka pálí. Chvěju se. Laskám žalud jazykem. Snažím se. Lížů. Saju.


Odtahuje mi obličej a opět mě jemně vede k pohovce. Část tři z mého emailu. Nemilosrdně ošukat maminovskou prdel. Poklekám a a poslušně špulím prdelku. Cítím horký penis jak jemně, ale nemilosrdně proniká do mého stále ještě staženého análku. Hlouběji a více!


Pak do mě vstupuje až po kořen a začíná mě rychle a silně šukat moji prdel. Jsme jen jeho malá děvka. Nevím kdo je. Ale vím, kdo jsem já. Jeho hračka a kratochvíle pro dnešní odpoledne. Mohutně vrcholí v mé chvějící se prdelce. Ponechá mě ležet na pohovce.


Dveře se zabouchávají. Rychle dýchám. Pomalu sundávám škrabošku z očí a přivykám zrak pozdnímu odpolednímu světlu. V pokoji poslouchám syčení radiátorů.


Ozvem se mi ještě někdy?




bottom of page