top of page

Můj Muži

Ponížený vzkaz Trans MILF Karolíny pro toho Muže:


"Můj Drahý Muži. Předstoupím před Tebe jen v jemné saténové růžové košilce a kalhotkách (kromě silikonové masky, prsou a pásu cudnosti).


Pod košilkou si vysvléknu kalhotky a s bušícím srdce se posadím do vyšetřovacího křesla. Nohy roztáhnout na koze. Svlékám si košilku...


Prosím Drahý Muži. Spoutej mi teď kotníky, stehna, pánev i hrudník ke křeslu. Do pusiny mi vlož kuličkový roubík.



Prosím, můj Muži, snažně Tě prosím, abys mi teď pomoci šukacího stroje omrdal mojí macatou prdel. Použij šukací vrtačku.



Přejídala jsem se. Necvičila. A prcinu mám macatou jako mamina. Taková tlustá prdel potřebuje pořádně ošukat. Strč mi do análku 3,5 centimetrové dildo. Zasunuj hlouběji. Uvidíš jak se začnu cukat. Ale Ty jsi mě spoutal pevně. Nedej na to že vzdychám.


Zapni šukací vrtačku. Začni na nižších otáčkách. Drž jí v ruce pevně, aby dildo pořádně zajíždělo do mé prdele!


Zvyšuj otáčky a zároveň vrtačku začni zasouvat hlouběji do mé díry. Jestli začnu vzdychat, nebo fňukat, moc Tě prosím: Ihned vrtačku vypni a vytáhni z mé prdelky.


Vezmi nafukovací balónek. Zasuň mi hadičku do prdelky a napumpuj mi 300 ml vzuduchu. Pak opět zasuň vrtačku a pokračuj.


Opět zvyš otáčky. Musíš mít pevnou ruku! Asi budu pofňukávat. Budu se na Tebe prosebně dívat. Vytáhni vrtačku a přikaž mi abych ihned vypustila vzduch z prdelky.


Nepovede se mi to. Vezmeš vařečku a na každou půlku zadečku mi vyplatíš 50 ostrých ran. Připumpuješ dalších 300 ml vzduchu a zasuneš opět vrtačku.


Snažně Tě prosím, pevně jí drž a mrdej mi to mojí macatou prdel! Musíš být nekompromisní. Děláš to pro moje dobro!


Zatímco bude velké dildo opakovaně zajíždět do mojí prdelky, macaté půlky se budou natřásat, začnu fňukat do roubíku. Prosím, vypni vrtačku. Jemně do dlaní uchop mojí tvář a hlaď mě.


Řekni mi, že mám prdelku opravdu moc tlustou, ale že do příště určitě zhubnu. Ale že dnes mě musíš ještě ošukat. Připumpuj dalších 300 ml vzduchu. Zatímco budeš něžně hladit mojí tvář, řekni mi klidně, že to ještě musí vydržet, že budeš pokračovat ve vrtání.


Zasuň mi dildo zase do dírky a nastav otáčky na 75%. Drž vrtačku opravdu pevně. Prosím! Mrdej mi tu mojí tlustou prdel, Můj Muži!


Jsi připravený mě "vrtat" mojí macatou prdel?







bottom of page