top of page

Tohle bych chtěla! Tři je skvělý číslo!

Moje velká tužba. Můj velký erotický sen. Zažiju? Chce to fajn lidi...


Muž mi nařídí vysvléknout se. Zcela do naha. Úplně. Musím si nechat jen pás cudnosti, paruku, masku, prsa. Na krku kožený obojek. Na zápěstí a kotnících kožená pouta zamčená malým visacím zámečkem. Vše ostatní musí pryč...


Pouta na nohoumi Muž spojí delším řetízkem. Je tak dlouhý, že mohu nohy roztáhnout docela od sebe. Ale utíká se s ním špatně. Pouta na zápěstí spoutává za zády a dalším řetízkem připojuje ze zadu k obojku na mém krku.


Ležím na břiše na posteli. Ruce spoutané za zády. Každý z mužů ke mně přistoupí z jedné strany a za nohy mě potáhnout na hranu postele, takže mi nohy visí dolů a prdelka je hezky vyšpulená přes hranu.


Posledním delším řetězem mě připne k rámu postele. Můžu se do nějaké míry hýbat, ale nikam neuteču. Navíc mě každý z mužů může kdykoli lehce chytit za některou část řetězu. V poloze na břiše se spoutanýma rukama, připnutýma k obojku je to naví jen teorie.


Pocit bezmoci roste. Adrenalín. Obavy. Vzrušení.


Oba muži se vysvlékají do naha. Nasazují si kondomy. Začínám tušit kam to míří...


Jeden z mužů si obkročmo klekne nad má záda, čelem k mé zadnici. Cítím na zádech jeho holé tělo. Šourkem a zadnicí se muž lehce opírá o má záda. Druhý muž si klekne k mému zadku vyšpulenému přes hranu postele. Rukama mi roztáhne rázně nohy od sebe.


Do anální dírky mi zasouvá dlouhou oranžovou pryžovou hadici zakončenou pumpičkou. A začíná pumpovat. V prdelce to bublá. Cítím tlak v zadečku a pomalu i bříšku. Druhý muž mě stále pevně drží na posteli. Kolem hadičky mi několikrát unikne vzduch z prdelky ven. Muž, který na mě klečí mi oběma rukama tlačí půlky zadečku k sobě, aby utěsnil hadici. Vzduch už neuniká. Počítám zmáčknutí. Znám objem toho balónku. Asi padesát mililitrů. Dostanu půl litru vzduchu.


Muž, který pumpuje rychle vysunuje hadičku a pak mi velmi rychle zasouvá svůj úd do análku a tlačí se dovnitř. Muž, který na mě sedí, teď naopak začne půlečky roztahovat více od sebe. Muž zasune svůj úd až po kořen.


Druhý muž se přesune před můj obličej. Jemně mi rozevře čelisti, aby naznačil, že má otevřít pusinu. Vkládá mi do ní svůj úd.


První muž začíná přirážet. Sem tam mě tvrdě plácne přes moji macatou prdel. A já mezitím, druhému muži lížu. Saju. Laskám. Cítím jeho teplý úd ve své pusině, zatímco mě ze zadu tvrdě mrdá do mé maminovské prdele cizí chlap, zatímco dalšího kouřím.


Jsem naprostá děvka. Vím to. Nahatá. Svázaná. Šukaná...



bottom of page